Business profile

Over Digireg

Creating meaningful insights

Business profile

Vanuit Nederland naar de rest van de wereld

Digireg BV werd in 2013 opgericht door Patrick Blom. We zijn een Nederlands data engineering bureau met een hoog kennisniveau op het gebied van overheidsdata. Sinds onze start zijn we in Nederland uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven in ons vakgebied. We zijn op alle niveaus van de Nederlandse overheid actief met het actualiseren, verbeteren en beheren van overheidsregistraties. En met het creëren van betekenisvolle nieuwe inzichten met behulp van data engineering en data science.

Onze grootste kracht ligt in onze uitgebreide kennis van overheidsprocessen en ons vermogen om lokale overheden te helpen bij hun transitie naar datagedreven organisaties.

In Nederland hebben we meer dan 30 medewerkers, verdeeld over onze vestigingen in Horst (hoofdkantoor) en Rotterdam. Daarnaast hebben we in 2018 en 2020 kantoren geopend in Indonesië: één in Jakarta, één in Balikpan. In Indonesië zijn we in twee jaar tijd gegroeid naar een bezetting van ca. 40 medewerkers. Vanuit onze buitenlandse vestigingen bieden wij opdrachtgevers dezelfde kennis en kwaliteit als in Nederland. Het is onze missie om onze dienstverlening de komende jaren verder uit te rollen over de wereld.

digireg-kenya-builders
Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij nemen onze sociale verantwoordelijkheid

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een belangrijke waarde binnen Digireg. We behandelen iedereen gelijk, ongeacht afkomst, opleiding of kennisniveau. Iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgt bij ons evenveel kansen als iemand met een indrukwekkend cv. Mensen van buiten de EU die in Nederland een studie hebben afgerond, bieden wij de kans om hier te blijven en bij ons te werken. Mensen zonder diploma van welke school dan ook, bieden wij de kans op een baan en deeltijdopleiding.

Die open houding levert binnen Digireg een smeltkroes van culturen op. Mensen met de meest uiteenlopende achtergronden bloeien bij ons op in allerlei functies. We werken binnen ons bedrijf op hbo- en wo-niveau, maar nemen ook mensen aan zonder enige opleiding. Misschien is dat bijzonder, maar wij vinden het gewoon een goed idee. Bovendien een idee dat voor ons perfect werkt, omdat onze medewerkers een frisse blik houden bij het oppakken van nieuwe uitdagingen.

digireg-kenya-landscape-agriculture
Werken bij

Motivatie maakt of breekt jouw sollicitatie

Lees eerst waarom wij maatschappelijk verantwoord ondernemen zo belangrijk vinden.
Dan weet je ook dat het papiertje van een opleiding ons niet zoveel zegt. Veel belangrijker vinden we het dat je gemotiveerd bent. Dat je staat te trappelen om iets nieuws te leren en laat zien dat je er vol voor wilt gaan. Je krijgt bij ons veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Ook kun je rekenen op onze begeleiding. Maar uiteindelijk moet je het zelf doen. Spreekt dit je aan, dan bieden we je een ingang naar ons fascinerende vakgebied. Laat wat van je horen.

Stagiaires: altijd welkom
Het hele jaar door hebben wij twee stageplaatsen beschikbaar voor mbo-, hbo- en wo-studenten. Er lopen continu projecten waaraan jij zelfstandig kunt meewerken om ervaring op te doen. Ook mag je een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van nieuwe concepten en producten voor onze overheidsklanten. Lijkt het je wat? Stuur dan een e-mail naar info@digireg.nl.

Actuele Vacatures

GIS Specialist/Data Engineer - Rotterdam of Horst

Ben jij een enthousiaste Data Engineer die graag in de wereld van data en inzichten duikt? Wil je jezelf verder ontwikkelen en klanten helpen om data gedreven te werken? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

CAD Operator - Rotterdam of Horst

Ben jij een veelzijdige CAD Operator met expertise in zowel 2D- en/of 3D-ontwerp? Digireg Netherlands BV, een toonaangevend data ingenieursbureau, is op zoek naar een getalenteerde CAD Operator die zich thuis voelt in zeer uiteenlopende ontwerptaken binnen de Nederlandse overheidsregistraties. Als CAD Operator bij Digireg Netherlands BV ben je verantwoordelijk voor het omzetten van complexe gegevens naar nauwkeurige technische tekeningen en modellen, waarbij je een multidisciplinaire benadering hanteert in je werkzaamheden.

Stel uw vraag en wij nemen snel contact met u op.