Business profile

Over Digireg

Creating meaningful insights

Business profile

Vanuit Nederland naar de rest van de wereld

Digireg BV werd in 2013 opgericht door Patrick Blom. We zijn een Nederlands data engineering bureau met een hoog kennisniveau op het gebied van overheidsdata. Sinds onze start zijn we in Nederland uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven in ons vakgebied. We zijn op alle niveaus van de Nederlandse overheid actief met het actualiseren, verbeteren en beheren van overheidsregistraties. En met het creëren van betekenisvolle nieuwe inzichten met behulp van data engineering en data science.

Onze grootste kracht ligt in onze uitgebreide kennis van overheidsprocessen en ons vermogen om lokale overheden te helpen bij hun transitie naar datagedreven organisaties.

In Nederland hebben we meer dan 30 medewerkers, verdeeld over onze vestigingen in Horst (hoofdkantoor) en Rotterdam. Daarnaast hebben we in 2018 en 2020 kantoren geopend in Indonesië: één in Jakarta, één in Balikpan. In Indonesië zijn we in twee jaar tijd gegroeid naar een bezetting van ca. 40 medewerkers. Vanuit onze buitenlandse vestigingen bieden wij opdrachtgevers dezelfde kennis en kwaliteit als in Nederland. Het is onze missie om onze dienstverlening de komende jaren verder uit te rollen over de wereld.

digireg-kenya-builders
Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij nemen onze sociale verantwoordelijkheid

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een belangrijke waarde binnen Digireg. We behandelen iedereen gelijk, ongeacht afkomst, opleiding of kennisniveau. Iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgt bij ons evenveel kansen als iemand met een indrukwekkend cv. Mensen van buiten de EU die in Nederland een studie hebben afgerond, bieden wij de kans om hier te blijven en bij ons te werken. Mensen zonder diploma van welke school dan ook, bieden wij de kans op een baan en deeltijdopleiding.

Die open houding levert binnen Digireg een smeltkroes van culturen op. Mensen met de meest uiteenlopende achtergronden bloeien bij ons op in allerlei functies. We werken binnen ons bedrijf op hbo- en wo-niveau, maar nemen ook mensen aan zonder enige opleiding. Misschien is dat bijzonder, maar wij vinden het gewoon een goed idee. Bovendien een idee dat voor ons perfect werkt, omdat onze medewerkers een frisse blik houden bij het oppakken van nieuwe uitdagingen.

digireg-kenya-landscape-agriculture

Werken bij

Motivatie maakt of breekt jouw sollicitatie

Lees eerst waarom wij maatschappelijk verantwoord ondernemen zo belangrijk vinden.
Dan weet je ook dat het papiertje van een opleiding ons niet zoveel zegt. Veel belangrijker vinden we het dat je gemotiveerd bent. Dat je staat te trappelen om iets nieuws te leren en laat zien dat je er vol voor wilt gaan. Je krijgt bij ons veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Ook kun je rekenen op onze begeleiding. Maar uiteindelijk moet je het zelf doen. Spreekt dit je aan, dan bieden we je een ingang naar ons fascinerende vakgebied. Laat wat van je horen.

Stagiaires: altijd welkom
Het hele jaar door hebben wij twee stageplaatsen beschikbaar voor mbo-, hbo- en wo-studenten. Er lopen continu projecten waaraan jij zelfstandig kunt meewerken om ervaring op te doen. Ook mag je een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van nieuwe concepten en producten voor onze overheidsklanten. Lijkt het je wat? Stuur dan een e-mail naar info@digireg.nl.

Actuele Vacatures

Office manager bij Digireg-Uitblinken in het hart van innovatie!

Ben jij op zoek naar een dynamische en uitdagende rol als Office Manager?

Wil je werken in een bedrijf dat voorop loopt in de digitale revolutie en jou de kans biedt om je talenten te ontplooien?

Dan is Digireg op zoek naar jou!

GIS Specialist bij Digireg - De pioniers in digitale registratie

Digireg, een vooruitstrevend technologiebedrijf gespecialiseerd in geografische informatiesystemen (GIS), is op zoek naar een enthousiaste en gedreven GIS Specialist om ons dynamische team te versterken. Als marktleider in de digitale registratie-industrie hebben wij de missie om de wereldwijde informatielandschappen te transformeren door middel van geavanceerde GIS-oplossingen.

CAD Tekenaar bij Digireg – Meesters in digitalisering

Digireg, een toonaangevend technologiebedrijf gespecialiseerd in digitale ontwerpoplossingen, is op zoek naar een enthousiaste en gedreven CAD Tekenaar om ons dynamische team te versterken.
Als marktleider in de branche van digitale registratie streven wij ernaar om de wereld van ontwerp en visualisatie te transformeren met geavanceerde CAD-oplossingen.

Projectleider Data Engineering bij Digireg - Een Innovatieve Wereld van Mogelijkheden!

Bij Digireg geloven we dat gegevens de sleutel zijn tot ongekende mogelijkheden. We zijn een toonaangevend technologiebedrijf dat organisaties helpt om waardevolle inzichten te halen uit hun gegevens. Met onze geavanceerde data engineering-oplossingen transformeren we ruwe gegevens in betekenisvolle informatie, waardoor bedrijven hun besluitvormingsprocessen kunnen optimaliseren en hun concurrentiepositie kunnen versterken.

Stel uw vraag en wij nemen snel contact met u op.