Simulaties van veranderingen in landbedekking

homepage integraliteit

Deel dit bericht

Diverse overheidsinstellingen en particuliere ondernemingen in Indonesië

Door veranderingen in landgebruik en -bedekking te simuleren, kunnen beslissers anticiperen op toekomstige groei. Met onze simulatietools hebben we verschillende organisaties geholpen om betere beslissingen te nemen, bijvoorbeeld:

1. We maakten prognoses van het veranderende landgebruik in Medan (Indonesië) om de toekomstige stedelijke mobiliteit te voorspellen. Onze simulaties werden gebruikt bij de haalbaarheidsstudie voor de ‘Bus Rapid Transit’- en ‘Light Rapid Transit’-projecten in Medan.

2. We voorspelden de impact van de ontwikkeling van de nieuwe kustsnelweg op Java. Deze studie was cruciaal in het debat over de snelle transformatie van rijstvelden naar bebouwd land.

3. We ondersteunden de haalbaarheidsstudie van de nieuwe luchthaven bij Kediri (Doho). Onze simulaties werden gebruikt om de impact van de nieuwe luchthaven op de groei van nieuwe woonwijken rond Kediri in te schatten.

4. We voorspelden de toekomstige veranderingen in het landgebruik en het verband met de groei van het warmte-eiland in Jabodetabek, het verstedelijkte gebied rondom Jakarta. Onze simulaties zijn, samen met het onderzoek zelf, bekroond met de Merit Award Of Excellence tijdens het evenement van de International Society of City and Regional Planners (ISOCARP).

Bekijk andere projecten

homepage integraliteit

Simulaties van veranderingen in landbedekking

Diverse overheidsinstellingen en particuliere ondernemingen in Indonesië Door veranderingen in landgebruik en -bedekking te simuleren, kunnen beslissers anticiperen op toekomstige groei. Met onze simulatietools hebben